Egen Design

Här presenterar jag mina egna ideer som jag syr. Först är det korgen till handarbete eller tidning och längre ner finns halskragen till att värma axlar och rygg med.

Korg till handarbetet eller tidningen.

Korgen är sydd i tyg som är yttertyg och ett ljust tyg till foder. Det för att det ska enkelt att hitta det man söker efter. Handtaget gör att den blir enklare att ta med sig o stativet gör att den står stadigt på golvet. Bottnen står ca 2 cm ovanför golvet. Utfälld är den 20 cm hög och 15 cm i öppningen och 35 cm lång. Hopfälld är den 35 cm hög, 40 cm lång och endast 4 cm bred. Priset är 250 kr. Visar här 4 olika färger på tygerna. Väskan till knypplingsmaterial är min privata och med den visar jag att broderier går att få på den till extra kostnad. Tanken är att det ska inte komma ut för många med samma tyg.

Den röda bården finns på sidorna också

Halskrage eller axel-rygg värmare

Börjar med halskragen som värmer både rygg, axlar och framtill.  Storlekarna som finns är 2 st, den mindre för stl 36-40 och den större från stl 42 och uppåt. Kragen sluter inte tätt om halsen då det kan bli problem om halsen har haft problem på något sätt.

Fodertyget som de har fodrats med står under respektive halskrage. Tyget till fodret är som fodertyg så kappan eller koftan glider utanpå utan problem. Priset är 160 kr st.